Discotheque Riva: Split se sprema za spektakl na splitskoj rivi

Foto: PR

SPLIT je u pripremama za još jednu Diskoteku, što će se u kolovozu održavati na splitskoj rivi.

Novina je da će ljubitelji elektronske glazbe imati priliku uživati u dva koncetna dana - 8. kolovoza u Fatboy Slimu, te dan nakon u Underworldu.

"Riječ je o uistinu dva velika svjetska izvođača, koji gdjegod da su nastupili na svijetu, izazvali su euforiju. Imao sam sreću gledati grupu Underworld prije dvije godine na Exit festivalu. Ona pozitiva i euforija koju sam tada doživio, to je bilo stvarno nešto čarobno. Mislim da će dan prije, 8.8. u četvrtak, kad Fatboy Slim izađe na pozornicu na splitskoj rivi da će publika biti očarana i da će biti jedna euforija", najavio je organizator Mladen Bibić i dodao kako se ulaznice mogu kupiti od ponedjeljka.

"Cijena za globalno tržište je 50 eura za Fatboy Slim, 55 eura je Underworld, a početna cijena s kojom smo startali u regiji je 13 eura, odnosno 100 kuna za Fatboy Slim, a 20 eura, odnosno 150 kuna za grupu Underworld. Ako kupite dvije ulaznice, onda je 180 kuna, a ako uzmete dvije za Underworld, umjesto 300, platit ćete 250 kuna", istaknuo je Bibić.

Sve tajne produkcije Bibić još uvijek nije želio otkrivati, tek dodaje kako će i četvrta po redu Discotheque Riva biti pravi spektakl.

Pročitajte više