Disneyeva teen-zvijezda: "Stari je spiskao većinu mog honorara na svoju curu"

Foto: Guliver Image/Getty Images

ZVIJEZDA Disneyevog hita "Lab Rats", Billy Unger, optužuje svog oca, koji je ujedno i njegov menadžer, da mu je uzeo veliki dio honorara koji je dobio angažmanom u serijalu, te da mu je, uz to, ukrao dodatnih 400.000 dolara u kešu, a sve kako bi kupovao poklone i zabavljao svoju curu.

Uz to, E! Report javlja i da je na vidjelo izašla sumnjiva polica životnog osiguranja koju je za Billyja napravio njegov otac. Teen-zvijezda navodi da su otac i on imali usmeni dogovor prema kojem je njegov otac trebao biti njegov menadžer, ali i skrbiti se o novcu i poslovima financijske naravi. Kasnije se, kako navodi Billy, pokazalo da njegovom ocu nedostaju ključne vještine, znanja i odgovornost za navedeno.
 
Uz to, sin navodi da je otac potrošio tisuće dolara na svoju curu te da je napravio milijun dolara vrijednu policu osiguranja za svog sina u kojoj je on jedini korisnik. A osim toga, navodi Billy, otac je od njega uzimao dvostruko veću proviziju (od čak 33 posto) nego je to uobičajeno u takvom poslu.
 
"Tužba je rezultat negativnog utjecaja koji na Billyja vrši netko iz njegove okoline", rekao je Billyjev otac za TMZ ne navodeći pritom na koga točno misli.
 
 
 
 
 
 

Pročitajte više