Djevojka Franka Millera nije normalna: Ovako to rade "šefice iz pakla"!



BIVŠA zaposlenica autora poznatog autora stripova Franka Millera ("300", "The Dark Knight Returns", "Sin City") tuži njega i njegovu djevojku Kimberly Cox zbog psihičkog uznemiravanja i nasilnog ponašanja koje je uključivalo bacanje telefona i stolaca, ali i prljanja njenog radnog stola izmetom.

Joanna Gallardo-Mills podigla je tužbu protiv glumice Kimberly Cox, a razlog je pakao kroz koji je prolazila u periodu kad je radila za Franka Millera, a otkaz je dobila u trenutku kada se svom šefu požalila zbog ponašanja njegove supruge.

U tužbi stoji da je gospođa Cox urlala na nju, ismijavala njen naglasak, bacala stvari na nju, radni joj stol mazala izmetom, a na njemu povremeno ostavljala svoje prljavo donje rublje i korištene uloške.

Joanna je za Millera počela raditi 2008., a "mučenje" je započelo ubrzo nakon njenog dolaska, a Miller joj je izašao u susret i dopustio joj da radi od kuće tek nakon incidenta u kojem je njegova supruga uništila sve njene dokumente.

Novinari New York Posta nazvali su Coxovu koja je bila šokirana: "Nisam znala da je nastavila s tužbom. Ponudili smo joj veliku nagodbu koju je odbila".

Pročitajte više