Djevojka koju je Robbie pozvao na stage za Index otkriva: Stalno mi je laskao, dobila sam 50 komplimenata!

Screenshot: YouTube

SPEKTAKULARNI koncert Robbieja Williamsa jučer je oduševio brojne Zagrepčane, a zauvijek će ostati u sjećanju dvadesetjednogodišnje Maje Štrbac koju je britanski pjevač izveo na stage te samo za nju otpjevao pjesmu "Strong". Maja, koja je veliki fan Williamsa, s društvom je na Maksimir došla već u 15 sati te uspjela "ugrabiti" mjesto u prvom redu fan pita, a trud joj se itekako isplatio! Ne samo da je njezin idol pjevao samo za nju, već je i klečao pred njom te ju stalno grlio!

Stupili smo u kontakt s Majom koja je pjevaču "zapela za oko" te saznali kako je to biti na stageu s Robbiejem:

"Uzbuđenje još uvijek nije popustilo. Osjećam se nevjerojatno i još uvijek ne vjerujem da je izabrao baš mene!", uzbuđeno nam je rekla Maja te otkrila nešto što publika na koncertu nije vidjela.

"Za vrijeme koncerta, Robbie je ugledao moju majicu na kojoj je pisalo Lebanese te se spustio do mene, maknuo mikrofon i upitao: 'Are you Lebanese?', na što sam ja odgovorila: 'No, it's a joke!'. Desetak minuta kasnije objavio je publici kako više ne želi biti sam, pogledao u mene i rekao: 'Come with me!' Nisam mogla vjerovati!"

Kakav je dojam ostavio na Maju?

"Bila sam van sebe od sreće. Predivno je mirisao, zato sam ga tako čvrsto i grlila. Cijelo smo se vrijeme držali za ruke, a ono što niste mogli čuti su komplimenti koje mi je upućivao kad bi maknuo mikrofon. Jako voli laskati, dobila sam 50 komplimenata, no neću vam odati točno što je rekao. To čuvam za sebe. "

Pogledajte kako je izgledalo Majino upoznavanje s Robbiejem:

Pročitajte više