Dobitnik 33 milijuna kuna iz Rijeke: Morao sam se ošamariti da dođem sebi



DOBITNIK 33 milijuna kuna iz Rijeke podigao je svoj dobitak. "Ošamario sam se da dođem sebi, a ženu sam polako pripremio na vijest. Djeca još ne znaju. Treba se nadati i igrati, a sad kad sam ja dobio, prepuštam sreću drugima", izjavio je sretni dobitnik za službene stranice Hrvatske lutrije. Riječanin je 3. ožujka odigrao jednostavni listić za 12 kuna s četiri kombinacije i precrtanim slovom B te pogodio Supersedmicu.

Živi na području Kvarnera, a listić je na dan izvlačenja ispunio u Rijeci. Za dobitak je saznao tek sutradan. "Istu večer vidio sam vijest da je Jackpot otišao u Rijeku i rekoh sam sebi: Čestitam mu, tko god bio. Nisam mogao spavati, ustao sam i čitao vijesti s portala te vidim da je uplatio u Kumičićevoj ulici, ali i dalje nisam povezao da bi to mogao biti ja. Tek sutradan vidim da su brojevi poznati, provjerim i odjednom me uhvati slabost. Ošamario sam se i rekao sam sebi da to treba proslaviti s obitelji, mislio sam da ću još i umrijeti, a nitko neće znati zbog čega", prepričao je Lutriji kroz smijeh sretni, dugogodišnji igrač Lota i Binga.

"Potrošit ću novac na djecu i užu obitelj te prijatelje. Skromno smo dosad živjeli i uvijek smo gledali pomoći drugima i odvojiti u humanitarne svrhe. Sad ćemo to moći i ozbiljnije. Novac je jako bitan, a sreća je imati ga s kime podijeliti", zaključio je ovaj sretnik.

Pročitajte više