Dođite na Blackout vs. RNB Confusion klupski okršaj

DVA OMILJENA klupska brenda po prvi put će ujediniti snage kako bi zajedno predstavili najbolje od r&b i hip-hop kulture u Zagrebu. Nakon skoro deset godina druženja, klupskih bajki i tuluma, Blackout i RNB Confusion odlučili su zagrebačkim clubberima 3. ožujka u prostorijama 5Reković Shock Show Industry (Radnička cesta 27, u krugu Katrana) ponuditi "jam" za pamćenje.

Dva floora i dvije pozornice na kojima će se predstaviti "artisti i DJ-i", protagonisti ova dva popularna branda. Oba brenda već su godinama nositelji r'n'b i hip-hop scene u Hrvatskoj, a svojom premijernom suradnjom okupit će svoje originalne postave DJ-eva uz pratnju gostujućih MC-ija. Ova suradnja je ujedno i poziv svim pripadnicima, ljubiteljima i prijateljima ova dva branda, ali i r&b i hip-hop kulture da zajedno podrže događaj koji će mjesec ožujak pretvoriti u najplesniji klupski mjesec.

R'n'B floor pripast će ekipi RNB Confusiona na kojem će se za DJ pultom izmjenjivati redom eminentna DJ imena ovog branda: Oli Dobolli, Zrna, Em Bee i Sheko uz goste iznenađenja. Od zavodljivog Montella Jordana, preko plesnog Justin Timberlakea pa sve do klupskih bengera uz Chrisa Browna, ekipa RNB Confusiona natjerat će vas na ples do posljednje kapi znoja.

Hip-Hop floor će tako zauzeti postava Blackouta, pa će se tako na pozornici izmjenjivati legende hip-hop scene kao što su DJ-evi Bizzo Bodega, Phat Phillie, Indie i gosti. Nakon dugo vremena zajedno će povodom ove prilike za DJ pultom svirati Blackout DJ postava koja će zagrebačkoj publici predstaviti najbolje od hip-hopa. Za sve ljubitelje hip-hop klasika, oldschoola ali i novijih hip-hop numera biti će ovo "must be floor" na kojem će drmati svoje glave i bokove.

Ne propustite prvi okršaj hip-hop i r'n'b titana, prvi zajednički party klupskih legendi! U sklopu zajedničkog partyja, oba će floora, u plesnom ritmu promovirati prvi regionalni hip-hop i r'n'b festival Fresh Island festival koji će se ovog ljeta, od 5. do 8. srpnja, održati na plaži Zrće u klubovima Papaya i Aquarius. Najsretniji će osvojiti ulaznice za Fresh Island Festival.

Ulaz na prvi klupski jam dozvoljen je isključivo osobama starijim od 18 godina, a cijena ulaznice za Blackout vs. RNB Confusion iznosi simboličnih 19,90 kuna. Ulaznice se kupuju na dan i na ulazu u 5Reković Shock Show Industry (Radnička cesta 27, u krugu Katrana).

Pročitajte više