Donnu Vekić zbog navodne veze s Wawrinkom napali na Facebooku

Foto: DonnaVekic.com

NAKON što se medijima jučer proširila vijest da je Donna Vekić možda u vezi sa Stanom Wawrinkom, njezini su fanovi odlučili da bi bilo dobro o tome je provocirati na Facebooku.

Iako su navodi koje je iznio švicarski Blick zasad nepotvrđeni, a Vekić je prethodno izjavljivala da su ona i Wawrinka samo prijatelji, na posljednjoj njezinoj objavi na Facebooku pojavili su se komentari vezani uz navode da su ona i tenisač, koji je najavio razvod od supruge, u vezi.

"Što kaže Wawrinka? Ispada i on u prvom kolu?", "Jel Wawrinka protivnik" i "Stan likes this" neki su od benignijih komentara, a jedna je korisnica pretjerala u svojoj pravičnosti pa napisala: "Ti se zaljubiškala i zato su ti loši rezultati? Ne grize te savjest radi ovog razdora braka? mislim da bi se ipak trebala sramiti što si razorila ovaj brak kao da nema slobodnih muškaraca ti moraš vrtiti repom oko oženjenih. Nije te strah da se to sutra i tebi može desiti? Vjera i bog ti to dozvoljavaju? svaka čast".

Ovo je još jedan pokazatelj da si ljudi svašta dozvoljavaju na društvenim mrežama, bez obzira na to koliko informacija o nečemu imali. Donna se još uvijek nije izjasnila na ovu temu, ali možda ju ovo potakne da stane nagađanjima na kraj.
 

Pročitajte više