Ekskluzivno: Bare i Rozga fingirali svađu kako bi sakrili da su u vezi!

GORAN BARE prošlog je tjedna izjavio kako Rozga nema mozga, na što mu je popularna pjevačica uzvratila uspoređujući ga s Avom Karabatić.

Dok su neki špekulirali da se radi o privlačenju medijske pažnje, Index doznaje upravo suprotno. Fingiranom svađom popularni hrvatski umjetnici pokušali su pred javnošću sakriti da su u vezi.

Dokazuju to fotografije koje nam je poslao čitatelj iz Beča. Bare i Rozga fotografirani su u bečkoj Volksoperi gdje su uživali u Dvorakovoj Rusalki, operi o vodenoj nimfi koja se zaljubljuje u princa. Prvotravanjsko jutro proveli su rekreirajući se uz Dunav, što je naš čitatelj također zabilježio.



Goran Bare isprva je negirao autentičnost fotografije tvrdeći kako je ista montirana u Paintu, no na koncu je popustio. "Ona je cool i lijepa" - rekao je Bare za Index. 

Index od prijatelja lijepog para doznaje kako je popularne umjetnike upoznao zajednički prijatelj Momčilo Bajagić Bajaga, a strasti su se rasplamsale nakon što je Bare inspiriran Rozginim stylingom napisao hit "Teške boje".

Za komentar smo zamolili i Jelenu Rozgu, pitavši je voli li Bareta za zlatnu medalju. "Ima nade, kakve - takve, sirotišta za ovakve, što se prave par junaka, a samo su dva luđaka" - znakovito je prokomentirala Rozga.

Pročitajte više