Elton John vjenčao se sa svojim dugogodišnjim partnerom

Foto: Instagram

ELTON JOHN oženio se danas za svojeg dugogodišnjeg partnera Davida Furnisha. Naime, njih dvojica su još 2005. godine sklopili građansko partnerstvo, no vjenčanje su najavili čim su istospolni brakovi postali legalni u Engleskoj.

Elton je javnost o vjenčanju obavijestio putem svog Instagrama na kojem je objavio fotografiju na kojoj on i David potpisuju papire kod matičara, napisavši: "Sad kad smo riješili legalne stvari, vrijeme je za ceremoniju".

Svečana ceremonija održat će se danas u njihovom domu u Windsoru, a na nju su pozvani obitelj i bliski prijatelji, među kojima su: glumica Elizabeth Hurley te David i Victoria Beckham.

Par je već najavio da će tijekom dana objaviti fotografije s vjenčanja na društvenim medijima, na veliko oduševljenje svih Eltonovih obožavatelja, prenosi BBC.

Pjevač je u više prilika iskazao svoju sreću nakon što je Engleska legalizirala istospolne brakove, a jednom prilikom je i kazao: "Slavit ćemo svoj brak i zakon zbog kojeg je to moguće. Sretan sam što živim u Engleskoj koja mi je to omogućila i ponosan sam na nju".

 

Pročitajte više