Euforija se nastavlja: PlayOne oduševio Zadrane

Foto: Marko Pavlić/Digital Pixel & Filip Brala

OTKAKO su započeli ljetnu turneju po najatraktivnijim hrvatskim destinacijama, o nastupima PlayOnea ne prestaje se pričati. Samo prošle godine njihove je partije pohodilo više od 40.000 ljudi, a taj su pozitivni trend, čini se, odlučili nastaviti i ove sezone.

Ovaj producentski dvojac, kojeg čine Darko Juranović D'Knock i DJ Fresh Jay, prošli je vikend održao energični show u popularnom zadarskom Maraschino baru, gdje je publiku apsolutno oduševio, kako svojim DJ setom, tako i vizualnim spektaklom za koji su zaslužni njihovi gosti, od kojih definitivno treba izdvojiti atraktivne plesačice iz skupine First Entertainment te led robota i plesača na štulama (Diamond Soul Entertainment).

Sudeći po reakcijama zadarske publike, PlayOne bi mogao biti čest gost u njihovom klubu. Tako već sljedeći nastup u Maraschino baru najavljuju 8. kolovoza u istom sastavu, stoga svi vi koji ste propustili vrhunski show prošle subote, imate priliku nadoknaditi propušteno već sljedeći mjesec.

Maraschino Bar Zadar najavljuje paklenu sezonu i brojna gostovanja te se nameće kao jedan od prestižnijih klubova u Hrvatskoj. Osim u Zadru, PlayOne će svoje nastupe održati u sljedećim klubovima:

REVELIN (DANCElectric Residency, Dubrovnik) - 8. 7.

NOA BEACH CLUB (Zrće) - 17. 7.

SANTOS BEACH CLUB (Rab) - 1. 8.

MARASCHINO BAR (Zadar) - 8. 8.

EXIT CLUB (Vodice) - 15. 8.

BYBLOS CLUB (Poreč) - 22.8.

...i mnogim drugima.

Pogledajte sažetak nastupa i najavu ljetne turneje dvojca PlayOne, te foto galeriju sa subotnjeg showa u Zadru.

Pročitajte više