Fajt popularnih blogerica: Pokačile se Bikini djevojka i Banana djevojka

Foto: Instagram/Facebook

SJEĆATE li se djevojke koja tvrdi da dnevno ponekad pojede i do 51 banane?

E pa ona je upravo u sudskom sporu s jednom drugom djevojkom (koja se također skida i pokazuje trbušnjake na društvenim mrežama), a koje se možda isto sjećate zbog popularnosti na Instagramu.

>> Ona jede i do 51 banane dnevno - da dokaže da nije luda

>> Postala hit na Instagramu, a nije ni znala da ljudi mogu vidjeti njezine fotke

Ako se baš i ne sjećate, podsjetit ćemo vas. Druga, čije je ime Kayla Itsines i koja se proslavila zahvaljujući Vodiču za bikini tijelo, tužila je prošli mjesec prvu, koja sebe naziva Freelee the Banana Girl, a zapravo joj je ime Leanne Ratcliffe, i njezinog partnera Harleyja Johnstonea, poznatog kao Durianrider, zato što su je oklevetali u seriji svojih objava.

Sve je počelo objavom na Facebook stranici banana djevojke kad je ona svojih 2,3 milijuna sljedbenika poručila da su Itsines i njezin partner na steroidima. "To je pogrešno i ilegalno. Pa sam zatražila da se taj sadržaj ukloni s interneta. Nakon što mi je prvotni zahtjev odbijen nisam imala izbora nego nastaviti štititi svoju sigurnost i reputaciju svojih sljedbenika, Tobija i same sebe", poručila je te potom i podigla tužbu na australskom sudu u veljači.



Prvo saslušanje obavljeno je danas, a ispred sudnice pojavio se stotinjak fanova banana djevojke, izvikujući njezinu trademark parolu "Nakrcaj se jebenim ugljikohidratima" ("Carb the fuck up"). Ipak, oni se nisu samoinicijativno pojavili. Ratcliffe i Johnstone sami su ih pozvali putem videa. "Dobro će pobijediti!", poručili su u videu.

Itsinesin odvjetnik kazao je sucu da Ratcliffe i njezin partner nisu udovoljili zahtjevu njegove klijentice te da sporni video nisu uklonili već ga samo u postavkama promijenili u "privatni".

Sudac je odlučio da slučaj treba ići ravno na suđenje, a odvjetnik je kazao da još postoji mogućnost nagodbe između strana u slučaju u roku od sedam dana. Novo saslušanje je stoga odgođeno za idući tjedan, prenosi Daily Mail.

Pročitajte više