Fanovi veselite se, počelo snimanje novih epizoda "Sherlocka"

Foto: Twitter

PROĆI će sigurno godinu dana dok nećemo ponovo moći gledati BBC-jevog "Sherlocka", ali fanovi utjehu mogu naći u činjenici da je snimanje novih epizoda već počelo.

Benedict Cumberbatch i Martin Freeman vratili su se u uloge Sherlocka Holmesa i Johna Watsona za snimanje četvrte sezone serije koja se bazira na klasiku Sir Arthura Conana Doylea, prenosi Independent, a koscenarist u seriji, Mark Gatiss u ponedjeljak ujutro objavio je tweet u kojem daje do znanja da snimanje počinje.

Nedugo nakon toga, ekipa je viđena kako stiže u Colston Hall u Bristolu, a Gatiss je objavio fotografiju klape s nacrtanim licem s brkovima. Trenutno se snimaju scene za božićni specijal, koji će biti objavljen u prosincu, dok se ostale epizode očekuju u 2016.

Producenti su nedavno natuknuli da gledatelje očekuju "velike promjene" i "potresne" nove epizode. "Očekujte tragediju i avanturu, tako to ide. Samo zato što je nešto u pričama, ne znači da će se dogoditi u seriji. Imamo jako puno promjena, jako puno mjesta moramo posjetiti i jako puno stvari napraviti".

 

Pročitajte više