Fatalan kraj "Igre prijestolja" zaprepastio gledatelje: "To se stvarno dogodilo!?!"

Foto: Press

AKO NISTE gledali finale pete sezone serije, onda ovo odmah prestanite čitati.

Ako jeste, ili ako vas nije briga, možemo dalje.

U posljednjim minutama zadnje epizode pete sezone serije Jon Snow umire. Oni koji su čitali knjige, znali su što se sprema, no velika većina, sudeći po reakcijama i komentarima na društvenim mrežama, ostala je slomljenog srca.

"Ako Jon Snow umre, pobunit ćemo se!", "Osjećam se kao da su i mene izboli toliko puta koliko i njega", "Je li se to doista upravo dogodilo!?!", samo su neki od brojnih komentara na Twitteru. "Sada nam svima treba Xanax i komad torte", napisala je jedna "tviterašica". 

A dok se neki čude, drugi su toliko zaprepašteni da odbijaju povjerovati u to što se upravo dogodilo: "Pripremam se za žalovanje... Mislim da ću zauvijek odbijati to prihvatiti...".

Neki su posrnuli ka crnom humoru: "Mislim da ću sada pogledati 'Schindlerovu listu', nekoliko puta, da me malo razvedri".

A neki su ostali hladne glave i prilično optimistični: "Svi se smirite. Kit Harrington (Jon Snow) je produžio ugovor za snimanje šeste sezone".

No, nažalost, Harrington nije potvrdio ovu "dobru vijest". Naprotiv.

"Kao i svake sezone, uvijek je u scenariju nešto na što kažeš 'jebote'. Znao sam da će se to dogoditi. Ne znam... Svidjelo mi se kako je izvedeno sve skupa na kraju. Čini mi se da je to bio pravi potez", rekao je Harrington u intervjuu za Entertainment Weekly, a na pitanje "Je li Jon ZAISTA mrtav?", odgovorio je:

"Iskreno, nikada mi nisu otkrivali pojedinosti o budućnosti serije, osim ovaj put. Rečeno mi je samo da tako mora biti. Da moj lik umire. Ako postoji neka druga verzija, nisam upoznat. Rekli su mi da sam mrtav, dakle, ne vraćam se. Nema me u idućoj epizodi. To je sve što vam mogu reći".

Pročitajte više