Glumac iz popularne britanske sapunice optužen za silovanje djevojčice

Foto:Guliver Image/Getty Images

MICHAEL LE VELL, britanski glumac najpoznatiji po ulozi u sapunici "Coronation Street", optužen je za silovanje djevojčice.

Pred sudom u Manchesteru 48-godišnji se glumac prvi put pojavio danas, a optužen je prema 12 točaka optužnice, od kojih pet uključuju silovanje. Svojoj je žrtvi, za koju je poznato samo da je zlostavljana otkad je imala šest godina, navodno govorio da sve što joj je činio mora ostati "njihova mala tajna" te da će "umrijeti" ako kaže nekome, piše BBC.

Le Vell je izjavio da je nevin prema svih spomenutih 12 točaka optužnice. Navedeno je da su se zločini za koje je optužen odvijali između 2001. i 2010. godine. Tužiteljica u slučaju izjavila je da je djevojčica "zlostavljana konstantno" i da je "bila preuplašena nekome priznati što se događa". Dodala je i da se samo svojim plišanim životinjama povjeravala o užasima koji su je zadesili te da je glumac većinu vremena bio pijan.

Le Vell, pravim imenom Michael Turner, je u spomenutoj sapunici 30 godina igrao mehaničara Kevina Webstera. Suspendiran je do kraja suđenja.

Pročitajte više