Gwyneth Paltrow bez dlake na jeziku o Jennifer Lawrence i razvodu

Foto: JLP/ Instagram

GLUMICA Gwyneth Paltrow u jučerašnjem radijskom intervjuu voditelju Howardu Sternu otkrila je više pojedinosti iz privatnog života nego li je namjeravala. Naime, Paltrow je već na samom početku intervjua, savjetovala samu sebe i pritom promrmljala u bradu: "Samo začepi na vrijeme". No, to se nije dogodilo, prenosi Huffington Post.

Tako je među ostalim 42-godišnja glumica otkrila da su njezini najbolji prijatelji Cameron Diaz, Beyonce i Jay Z.

"Upoznala sam Jaya na jednoj dobrotvornoj večeri u New Yorku . Mislim da je to bilo prije nego što sam rodila sina i odmah smo se sprijateljili. Inače, nemam tu naviku da tako lako postajem prijateljica s poznatim osobama, ili s bilo kim općenito, no Chris i Jay su odmah kliknuli. Beyonce i Jay su odlični, zabavni su , dragi, prizemni i pametni".

Paltrow je Sternu otkrila i da je Coldplayjev hit "Fix You" zapravo o njoj. Chris je tu pjesmu napisao kada joj je preminuo otac, no to nije jedina pjesma koju je njoj posvetio.

Na pitanje je li ukrala ulogu u filmu " Zaljubljeni Shakespeare" kolegici Winoni Ryder, za koju je dobila i Oskara, kazala je šaljivo: "To je samo urbani mit, nismo se vidjele godinama. Kunem se Bogom da nisam".

Također je otkrila da je njezina najveća ljubav bio njezin otac koji je 2002. godine podlegao karcinomu: "Svi imaju oca, no nemaju svi tatu. On je bio najbolji tata na svijetu i na neki način, ljubav mog života".

Glumica se osvrnula i na svoj razvod od pjevača Coldplaya, Chrisa Martina: "Poanta je da to učinite sa što manje gorčine i da si kažete: 'Gle, imamo djecu, zbog toga ćemo uvijek biti obitelj i pokušajmo iskopati sve ono pozitivno iz našeg odnosa i veze, sve one stvari zbog kojih smo i bili zajedno, prijateljstvo'. Mi zapravo imamo jako snažno prijateljstvo, i smijemo se, i zabavljamo zajedno jako često. Naravno da postoje trenuci kada je i obično druženje teško pada jednom od nas dvoje, no činimo to zbog djece i kada za to nemamo volje".

Stern je glumicu također upitao za komentar o novoj odabranicu njezinog bivšeg supruga, glumici Jennifer Lawrence.

Stern ju je upitao je li odobrava Jennifer, na što je glumica kazala da poštuje odluku svog bivšeg supruga te da nema razloga da se ne slaže s njihovom vezom. "Poštujem ga jako i smatram da nikad ne bi bio s nekim tko bi naštetio našoj djeci. Jennifer nikada nije bila nikakav problem", kazala je kratko.

Sterna su zanimali i detalji nekih njezinih bivših veza pa se Paltrow dotakla svoje trogodišnje veze s Bradom Pittom i trogodišnjom vezom s  Benom Affleckom, ispunjenom prekidima.

Pitt i Paltrow su se upoznali 1995. tijekom snimanja filma "Sedam".

"Zaljubila sam se u njega jako brzo. Bio je prekrasan, drag i bio je, pobogu- Brad Pitt. No, bila sam dijete, imala sam samo 22 godine. Dijete ne može donositi odluke".

Par se čak i zaručio, no zaruke nisu dugo trajale. Glumica je također otkrila kako je uvijek smatrala da je Pitt bio predobar za nju te da je njezin otac bio jako utučen kada su njih dvoje prekinuli. "Bio mu je kao sin, stvarno je volio Brada", kazala je. Glumica i Pitt su danas u dobrim odnosima.

S Affleckom je konačno prekinula 2000. godine te su prethodno njihovu trogodišnju vezu obilježili brojni prekidi. Glumica je kazala da Ben tada nije bio spreman za vezu. Danas je s njim u odličnim odnosima, kao i s njegovom suprugom Jennifer Garner.

"Bena obožavam, još smo prijatelji. On se skrasio, ima odličnu suprugu koja je brižna i prelijepa. Žena svaki dan kuha i sprema te je stvarno zabavna", kazala je i pritom otkrila da su nedavno bile zajedno na večeri: "Radila sam večeru za prijateljice, a Jennifer mi je susjeda. Naravno da sam ju pozvala. Jako je draga".



 

Pročitajte više