Hakeri "ispunili obećanje": Procurile nove gole fotografije celebova

Foto: Shutterstock

NAKON skandala "CelebGate" u kojem su prije nekoliko tjedana puštene gole fotografije i snimke mnogih celebova, u subotu se dogodio isti slučaj, ali je objavljeni broj istih, manji.

Da podsjetimo, privatne snimke i fotografije ukradene su s njihovih iCloud računa, nakon čega su postavljene na internetski forum"4chan" te su se potom munjevito proširile Redditom i dalje.

Nove fotografije i video snimke uključuju starletu Kim Kardashian, pjevačicu Avril Lavigne, glumice Vanessu Hudgens i Aubrey Plazu, dizajnericu Mary- Kate Olsen te nogometašicu Hope Solo.

Većina fotografija su selfieji, koji su se proširili Twitterom i Redditom, samo tri tjedna nakon "bogate" zbirke onih, od glumice Jennifer Lawrence i modela Kate Upton.

Iako su hakeri, koji su probili njihove privatne račune na iCloudu, najavili nove gole fotografije, mnoge od njih još nisu, a vjerojatno ni neće vidjeti "svjetlo dana", prenosi BuzzFeed. Naime, hakeri su prije tri tjedna potraživali velike svote novaca za puštanje nekih od njih u javnost.

 

Pročitajte više