Harry Potter ispričao kakvo mu je bilo prvo seksualno iskustvo

Foto: JLP

PRIJE nekoliko godina Daniel Radcliffe, koji će do kraja života ostati Harry Potter, priznao je da je nevinost izgubio kad je imao 16 godina i to sa starijom ženom.

A sad je za Elle ispričao neke detalje o tom susretu. 25-godišnji glumac pritom je kazao: "Ja sam očito jedan od rijetkih koji se zabavio prvi put. Bilo je to s nekim koga sam dobro poznavao. Drago mi je da mogu reći da sam se otad puno puta bolje seksao, ali nije bilo grozno neugodno kao što mnogi drugi ljudi pričaju. Kao recimo moj prijatelj koji se napio i obavio to s osobom koju nije poznavao ispod mosta". 

Radcliffov novi film je "What If", romantična komedija koja se bavi pitanjem mogu li muškarci i žene biti prijatelji, pa je glumac kazao što on mislio o tome: "Mislim da muškarci i žene definitivno mogu biti prijatelji. Imam hrpu prijateljica s kojima se ne seksam niti to ne namjeravam. A mogu li muškarac i žena koji su romantično ili seksualno privlačni jedan drugome biti prijatelji bez da to u nekom trenutku postane problem? E to je već puno teže. U toj situaciji mora se dogoditi veliki razgovor. Bar bih ja to napravio, inače bih poludio".

Pročitajte više