Hoćemo li uskoro gledati nove epizode Star Treka?



GENE RODDENBERRY, tvorac serijala, preminuo je prije gotovo dva desetljeća, ali pojavio se netko drugi i naslijedio njegovu ulogu "čuvara" ove znanstveno-fantastične franšize. Naravno, riječ je o redatelju J.J. Abramsu, koji je zaslužan za obnavljanje Star Trek filmova sa pomlađenom posadom. Producent Bryan Fuller tvrdi da je Abrams sada odgovoran i za Zvjezdane staze na televiziji.

Fuller je radio zajedno sa Abramson na seriji "Heroji", a nedavno je zaključio ugovor sa TV kućom NBC, za koju će producirati seriju Hannibal, televizijsku adaptaciju sage o Hannibalu Lecteru. U nedavnom intervjuu Entertainment Weekly, Fuller je izjavio da je Abrams sada odgovoran sa filmske i televizijske verzije Zvjezdanih staza, ali da mu je fokus na redovitom snimanju kino filmova o posadi Enterprisea. Ideju o snimanju nove serije predložio je redatelju X-Mena, Bryanu Singeru, a plan je bio da Abrams, Fuller i Singer zajedno rade na tom projektu.

"Singer i ja smo obojica veliki fanovi Zvjezdanih staza i voljeli bi raditi na takvom projektu. Ipak, mislim da neće biti ništa od toga barem dok ne izađe novi film. Također, siguran sam da bi sve nadgledao J.J. Abrams. Trenutno, on je čuvar Zvjezdanih staza", objašnjava Fuller.

Abrams trenutno radi na nastavku Zvjezdanih staza iz 2009. godine, u kojem su "obnovljenog" Jamesa T. Kirka i Spocka glumili Chris Pine i Zachary Quinto, a film bi se u kinima trebao pojaviti tek iduće godine. Ako nakon toga odluči raditi na novom TV serijalu baziranom na originalnoj ideji Genea Roddenberryja, to će se dogoditi najranije za dvije godine.

Pročitajte više