Howard Stern se oprostio od legendarne komičarke: Joan Rivers imala je suhu pičku

Foto: Splash

PROTEKLOG vikenda, članovi obitelji, prijatelji i kolege oprostili su se od legendarne američke komičarke Joan Rivers, ali ničiji govor neće ostati u sjećanju kao onaj kontroverznog voditelja Howarda Sterna.

Naime, kći Joan Rivers, Melissa, zamolila ga je nekoliko dana prije sprovoda da pripremi nekrolog, a Stern je to rado učinio referirajući se pritom na jednu od njezinih najbrutalnijih šala.

Komičarka Margaret Cho koja je također bila na sprovodu, na svom je blogu opisala kako je sve izgledalo.

"Howard Stern tišinu je prekinuo riječima: 'Joan Rivers imala je suhu pičku'. Isprva, riječi su samo ostale visjeti u zraku i nitko nije znao što im je činiti. Naravno, odmah sam se počela histerično smijati, baš kao i svi ostali jer sjetili smo se kome odajemo počast. Stern je nastavio i pokušavao zadržati suze: 'Njezina pička bila je toliko suha, bila je ko spužva. Kad bi ušla u kadu - vuuuš - apsorbirala bi svu vodu. Da je Whitney Houston imala tako suhu pičku, danas bi bila živa, rekla je Joan'. Bilo je to tako pogrešno i tako ispravno u isto vrijeme. Bilo je tako Joan. Tako genijalno", napisala je Margaret Cho.

Pročitajte više