Hugh Jackman rasplakao se pred kamerama pričajući o svojoj majci

Screenshot: YouTube

O KOMPLICIRANOM odnosu slavnog glumca Hugha Jackmana već smo pisali, a zvijezda novog uprizorenja djela "Les Miserables" ovog se puta otvorio pred kamerama i pričao o kompliciranom odnosu s majkom.

"Moj otac je prava stijena i glavni oslonac u mom životu. Od njega sam naučio sve o odanosti, povjerenju i dobroti", započeo je Jackman gostujući u emisiji "60 Minutes".

Podsjetimo, njegova ga je majka Grace Watson, napustila kad je imao samo osam godina. Odselila je u Englesku, a o odlasku ih je obavijestila telegramom. Naknadno je otkriveno da je bila riječ o rezultatu teške depresije, ali to nije umanjilo njegovu bol što se vidjelo i u trenutku kada se slomio pred kamerama.

"Pozdravila me prije nego sam otišao u školu, a kad sam se vratio više je nije bilo. Vjerujem da ni sama nije znala odlazi li zauvijek ili ne", rekao je glumac.

Ipak, Jackman je utjehu pronašao u odgovornom ocu. Naime, Chris Jackman sam je odgojio tri sina i dvije kćeri, a svojoj je djeci omogućio školovanje u privatnoj školi.

"Nisam vjerovao da je otišla zauvijek. Do 13 godina bio sam uvjeren da će se vratiti i da ćemo opet biti sretni zajedno", rekao je Hugh za CBS i dodao da se s majkom sada viđa tri do četiri puta godišnje.

Pročitajte više