Igranje i Index poklonili super igre!

Foto: Privatna fotografija/Lajk.hr

ODABRANA je najbolja fotka s Lajka kojom su osvojene super igre koje poklanja Igranje!

U pitanju su Kraljevstva, Maske i Mondo, a najbolju fotku, nazvanu Game Time, objavila je Zvjezdana Balić, koju molimo da nam se zbog preuzimanja nagrade javi sa svim svojim podacima na index.nagrada@gmail.com. Čestitamo!

Nagradu je omogućila udruga Igranje, koja poziva sve ljubitelje modernih društvenih igra na još jedno cjelodnevno druženje. Događaj, pod svojim sad već tradicionalnim nazivom Dan društvenih igara, organiziran je u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u Zagrebu, Frankopanska 26 (ulaz iz Gjure Deželića), danas, 1. ožujka od 11 do 19 sati.

Tijekom dana volonteri udruge će prezentirati, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara. Za one koji su već malo iskusniji na raspolaganju će biti 50-ak igara koje mogu zaigrati sa svojim društvom ili steći neke nove prijatelje.

Među igrama tu su naslovi i za predškolce koji se još znaju igrati, pa i za one malo starije koji se još nisu zaboravili igrati. Za obitelji s djecom na raspolaganju je i nekoliko izvrsnih i nagrađivanih dječjih društvenih igara uz koje će se moći zabaviti i roditelji. U modernim društvenim igrama možete putovati vlakom kroz Europu u igri "Ticket to Ride", osvojiti srednjovjekovni dvorac Carcassonne, naseliti otok Catan u igri "Settlers of Catan", živjeti kao u kameno doba u igri "Stone Age", biti dio ponosnog tima koji će spasiti svijet od pandemije u igri "Pandemic", ili pak dati mašti na volju i smisliti najbolju asocijaciju u igri "Dixit."

Cjelodnevna zabava je zagarantirana. Cijena dnevne ulaznice je simboličnih 5 kuna po osobi, a obiteljska ulaznica je 10 kuna. Još uvijek stignete!

Pročitajte više