Index Miss bikini 2012: Upoznajte još neke od kandidatkinja, rok za prijave 3. rujna!

DOK SVI s nestrpljenjem očekuju početak glasovanja u ovogodišnjem izboru za Indexovu Miss bikini, vašu ćemo znatiželju zadovoljiti objavom još nekoliko fotografija dosad prijavljenih kandidatkinja.

Da bismo malo ohrabrili i ostale djevojke, na naslovnoj fotografiji donosimo mali uvid u fotografije dosad prijavljenih ovogodišnjih kandidatkinja. Prijavi se i ti! Postani Indexova Miss bikini 2012. i sebi i najboljoj prijateljici priušti nezaboravan provod na Zakintosu! Podsjećamo, prijave se primaju do 3. rujna u 12 sati.

Postani Indexova Miss bikini 2012. i sebi i najboljoj prijateljici priušti nezaboravan provod na Zakintosu!

Obožavaš ljeto i vruće ljetne partyje? Mlada si, vesela, simpatična i uvijek spremna za dobar provod? E, baš tebe tražimo! Za tebe ljetu ne mora doći kraj u rujnu. Postani Indexova Miss bikini i tebe i tvoju najbolju prijateljicu uživanje u ljetnim radostima na bajkovitom grčkom otoku Zakintosu čeka u prvim danima listopada! Tu su prekrasne plaže, vrhunski partyji i koncerti te hrpa mladih i dobro raspoloženih ljudi koji u organizaciji agencije Collegium (www.collegium.eu) uživaju u nezaboravnom apsolventskom putovanju. Više detalja o samom putovanju na Zakintos možeš doznati OVDJE.

Da bi postala Indexova Miss bikini, osim što moraš biti punoljetna da bi se prijavila na natječaj, potrebno je sljedeće: na mail missbikini@index.hr pošalji svoje ime, prezime, datum i godinu rođenja, čime se baviš, mjesto iz kojeg dolaziš te fotografiju u bikiniju. U jednoj nam rečenici napiši i zašto misliš da bi baš ti trebala postati Miss bikini. Nepotpune prijave neće biti uzete u obzir.

Prijave se primaju do 3. rujna u 12 sati. Nakon toga će fotografije svih prijavljenih kandidatkinja biti objavljene u Indexovoj rubrici Lajk. Glasovanje (prikupljanje "lajkova") traje do 12. rujna u 12 sati. U finalni krug izbora ulazi Top 15 kandidatkinja čije fotografije do 12. rujna u 12 sati prikupe najveći broj "lajkova". Finale izbora Indexove Miss bikini održat će se 19. rujna s početkom u 20 sati u zagrebačkom Green Goldu. Top 15 kandidatkinja izaći će pred žiri i publiku. Kandidatkinje će nositi reviju kupaćih kostima Pletix by Fani Stipković, a upravo će Fani voditi program izbora. O pobjednici izbora odlučuje žiri sastavljen od predstavnika organizatora i sponzora izbora, a među članovima žirija naći će se i Đelo Hadžiselimović. Za lijepe noktiće kandidatkinja pobrinut će se Mistique Nails.

***

Pročitajte više