Index vas vodi na Gregorian u Varaždinu!

Foto: Jadran Babić/Cropix

GLAZBENA skupina Gregorian već je dva dana zaredom oduševila publiku u Hrvatskoj, a nakon nastupa u Zagrebu i Splitu došlo je vrijeme i za Varaždin.

Tri puna sata trajao je jučerašnji koncertni show Gregoriana na splitskim Gripama, a publika članove zbora i benda nikako nije pušzala s bine! "Prepune Gripe, desetminutne stajaće ovacije i glazbeni doživljaj kojeg će publika u Splitu još dugo pamtiti", riječi su kojima je Tomislav Kašljević, producent i organizator hrvatskog dijela svjetske turneje Gregoriana opisao jučerašnju atmosferu u Splitu.

"Zagrebački koncert je bio nezaboravan, a splitska je publika također pokazala svojim emocijama i oduševljenjem da zna cijeniti kvalitetu i originalnost Gregoriana. Večeras stižemo u Varaždin i očekujemo jednako sjajnu atmosferu!", kazao je Kašljević usuret večerašnjem koncertu Gregoriana u Areni Varaždin.

Aktualni album Gregoriana po kojem je nazvana i njihova najveća svjetska turneja do sada "Epic Chants" donosi obrade skladbi iz filmskih blockbustera, te je tako i cjelokupni show Gregoriana inspiriran kinematografijom i filmskom glazbom.

Preostalo je još samo malo ulaznica za večerašnji koncert Gregoriana u Areni Varaždin, a fanovi ih mogu kupiti na blagajni dvorane od 17 sati nadalje. Koncert počinje točno u 20 sati.

Index vas vodi na večerašnji koncert, a sve što trebate napraviti jest poslati e-mail sa svim svojim podacima i naslovom "Gregorian, Varaždin" na index.nagrada@gmail.com i najbržih 15 osvaja po dvije ulaznice. Požurite!
 

Pročitajte više