Index vas vodi na Lissata & Voltaxxa u Culture Club Revelin

Foto: PR

IAKO je već u mnogim gradovima ljetna sezona odavno završila, Dubrovnik i Culture Club Revelin nastavljaju sa nastupima svjetskih zvijezda elektronske glazbe,  pa će tako 26.10.2013 ugostit njemački dvojac Lissat & Voltaxx - već otprije poznat dubrovačkoj publici.

Lissat & Voltaxx - Jens Lissat i Marco Wolters rade zajedno od 2006. Njihove pjesme su objavljene na izdanjima Great Stuff, 303 Lovers, Hotfingers, Stealth, Spinnin i Tactical Records.

2008 bila je vrlo uspješna godina za njih, kad su remiksirali  br.1 UK ljestvice "Silence" by Delerium“ koji je postao hit u prvih top  10 ljestvica u više od 8 zemalja. Najveći uspjeh bio je u rujnu 2008, s vlastitim albumom "Release Yourself", kada su se našli na vodećoj poziciji mnogih digitalnih izdavača. 2010 postižu golem uspjeh sa "Days In Kazantip".

2011. njihov remix za Milk & Sugar "Hey Nah Neh Nah" kojeg su podržale mnogobrojne radio postaje veliki europski hit. 2012 godina je bila također uspješna za ovaj dvojac kada su sa svojim hitovima "Cant get enough & Heat of the night” feat Vanessa Ekpenyong, “In love” feat.Lima , “Dreams 2012”(Great Stuff), “It's a fine day”( Juicy Music) koji su se ubrzo našli u prvih 10 hitova na top ljestvicama postigli veliki uspjeh, što je rezultiralo turnejama po Aziji, Južnoj Americi, Africi i Evropi.

Cijene ulaznica su 50 kn pretprodaja, na ulazu 80 kn, VIP 120 kn. Ulaznice se mogu nabavit i u sustavu eventim.hr.

Prodajna mjesta u Dubrovniku:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “AFRIKA”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Pizzeria “TABASCO”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Najbrže od vas nagrađujemo s dva puta po dvije ulaznice za ovaj party, a svoje podatke šaljite na e-mail adresu index.nagrada@gmail.com s naslovom "Culture Club Revelin". Dobitnici ulaznica bit će obaviješteni putem e-maila.

Pročitajte više