Index vas vodi na Mystic show, večer iluzije i magije u Rijeci

Foto: Press

JEDINSTVEN scenski spektakl na temu magije i iluzije održat će se 11. svibnja s početkom od 20 sati u Centru Zamet i to u izvedbi četiri istaknuta iluzionista i mađioničara koji će publiku tijekom večeri provesti kroz mističan svijet iluzije i magije.

Publici će se predstaviti Andrej Škedel, Casper, Stefano i Magic Albin i to s više od 20 točaka, od zanimljivih manipulacija, preko levitacija predmeta i ljudi pa do atraktivnih iluzija. Program je koncipiran na način da se navedeni izvođači izmjenjuju na pozornici i da publici predstave najzanimljivije točke koje su rezultat dugogodišnjeg bavljenja mađioničarstvom, a ovo je prilika da iz svog bogatog repertoara publici predstave ono najbolje.

Casper ili "tata magije", kako ga kolege vole zvati, publici će se predstaviti s nekoliko vrlo zanimljivih točaka, između ostalog i s nekim od trikova koje izvode najpriznatiji svjetski iluzionisti.

Magic Albin, kojemu je 20 godina proučavanja i življenja s mađioničarstvom priskrbilo epitet jednog od najboljih iluzionista s ovih prostora, česti je sudionik mađioničarskih kongresa i u široj regiji poznat po atraktivnim iluzijama koje će predstaviti riječkoj publici. 

Stefano je comedy mađioničar i zabavljač koji se čarolijom bavi dugi niz godina. Član je FISM-e - krovne svjetske organizacije mađioničara, a karakterizira ga opušteniji pristup magiji prepun pozitivne energije. Često uvođenje inovacija te parodije u njegovoj interpretaciji ono su što ga čini posebnim.

Veliko finale ove manifestacije bit će prva ikad patentirana velika iluzija na svijetu i jedna od najpoznatijih iluzija svih vremena - bijeg iz vodenog tanka u kojega će "riječki Houdini" Andrej Škedel ući okovan lancima te će se tako uronjen u vodu pokušati osloboditi.

Ovo je ujedno i jedna od najopasnijih iluzija na svijetu koja još nikad dosad nije izvedena na ovim prostorima, a koju će posjetitelji ove mistične večeri premijerno moći pogledati u Centru Zamet! Ovu veliku iluziju, kao i ostale točke posjetitelji će moći pratiti i putem dva video platna smještenim u dvorani, a svjetlosna rješenja i prateća koreografija samo će upotpuniti cjelokupni program.

A Index petero najbržih nagrađuje s po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest poslati svoje podatke na index.nagrada@gmail.com s naslovom "Mystic show" i požuriti. Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Pročitajte više