Index vas vodi na radijski koncert Dubioze kolektiva

Foto: Press

OVOG tjedna Dubioza kolektiv uvodi vas u distopijsku državu u kojoj sve graniči s apsurdom – Apsurdistan. Teritorij Apsurdistana je jako fleksibilan i granice se šire ili sužavaju proporcionalno prisutnoj količini gluposti.

Koliko god bi se stanje u kojem je društvo moglo opisati tom jednom riječju APSURD, ipak se samo radi o Dubiozinom novom albumu "Apsurdistan" čija je prodaja započela koncertom 15. travnja. Za vrijeme koncerta, publika je imala priliku putem chata komentirati koncert i postavljati pitanja bendu.

Odmah nakon svirke, album je postao dostupan preko besplatnog downloada na njihovoj stranici. To je već uobičajena procedura jer je posljednji album "5 do 12"  na isti način skinut impozantnih 350.000 puta. No također, album će se naći i u fizičkoj prodaji, a mnogobrojni fanovi Dubioze konačno će doći na svoje!

U četvrtak, 18.4. u 18 sati u Aquarius Shopu u Varšavskoj 13 svih 7 članova benda dolazi na druženje s obožavateljima prilikom kojeg će potpisivati novi album, fotografirati se s ekipom tamo a vjerojatno i zapjevati. Svi oni koji se odluče kupiti album, na poklon će dobiti bedž i naljepnicu "Dobrodošli u Apsurdistan" koji su posebni po tome što su dostupni samo u hrvatskom izdanju (Menart).

Isti dan, no nešto ranije, Dubioza kolektiv će u svoju novu državu uvesti i Zagreb! I to izravno kroz eter Antene Zagreb između 08:00 i 9:00 sati. Na Anteni Zagreb Dubioza će odsvirati uživo svoje najpoznatije hitove poput "Blam" i "Firma Ilegal" dok će premijerno u hrvatskom eteru predstaviti i neke nove pjesme s albuma. Index vas vodi upravo na ovaj radijski koncert, a sve što trebate napraviti jest poslati e-mail sa svim svojim podacima i naslovom "Dubioza Kolektiv na Anteni" na index.nagrada@gmail.com i dvoje najbržih moći će uživo prisustvovati ovom jedinstvenom događaju.

Pročitajte više