Isprobajte klopu iz sedam novih dostava na Foodspotsu

Foto: PR

MATIJINA Kuća kobasica novi je gastroprojekt sudionika Masterchefa Matije Nikolića. Priča se nastavlja na Wok by Matija. Meso je isključivo iz eko uzgoja bez ikakvih dodataka. Uz kobasice od janjetine, junetine i svinjetine koje dolaze u baguetima možete kombinirati marinirano povrće, umak od topljenog sira ili ljutih papričica.

Ako ste se poželjeli sočnog beefsteaka  u dostavi potražite Red Apple pub. Treba li vam bolja preporuka od podatka da je otvoren davne 1983?

Krpice sa zeljem nova je dostava na Knežiji. Uz tradicionalu klopu poput neizbježnih krpica sa zeljem i granadir marša isplati se svakodnevno provjeriti maštoviti dnevni jelovnik koji se mijenja iz sata u sat. Dobra vijest je da dostavljalju praktički po čitavom gradu.

Ako ste znatiželjni pravo i želite isprobati kakva se klopa sprema u ostalim dijelovima svijeta Planet Eat adresa je za vas. Travnički ćevapi, skopska pljeskavica, marokanski Keftas, perzijski kebab, San Francisco chicken wings, Havana rice and beans samo su dio kozmopoltiskog jelovnika.

Gyros i Souvlaki po originalnoj grčkoj recepturi potražite u Zeus Greek grillu.
 
Punjene pileće rolice sa špekom iz Mambo cateringa apsolutni su hit u zapadnom dijelu grada dok se u Novom Zagrebu sve više priča o XL pizzama iz nove pizzerie Grande.
Dobar tek i ne zaboravite ocijeniti kasnije.

Pročitajte više