Izjavila da joj dredovi "smrde po travi", pa se ispričala

Foto: Gettyimages 

OSIM FILMOVA, glavne teme ovogodišnje dodjele filmske nagrade Oscar bile su stajlinzi, haljine, šminka i frizura svih pripadnica ljepšeg spola koje su se pojavile na crvenom tepihu, a sve su njih budnim okom pratile razne emisije posvećene upravo takvim temama.

Jedna od takvih emisija jest i "Fashion Police" s voditeljicom i reality zvijezdom Giulianom Rancic koja je za dredove glumice i pjevačice Zendaye izjavila da "smrde po travi". Zendaya to naravno nije prihvatila s oduševljenjem te je na Twitteru objavila poveći tekst u kojem navodi da su komentari voditeljice "nevjerojatno uvredljivi" te da aludiraju na razne stereotipe o frizurama Afroamerikanaca.

Primijetivši koliko se stvar proširila popularnom društvenom mrežom i internetom, Rancic je odmah odgovorila: "Moji komentari nemaju NIKAKVE veze s rasom niti bi IKADA imali".

Ipak, da cijelu stvar izgladi, voditeljica je pred kamerama iznijela da joj nije bila namjera nikoga uvrijediti, no da je ovime naučila da nisu bitne njene namjere, već rezultat, a da su rezultat uvrijeđeni ljudi uključujući Zendayu.

Pročitajte više