Jacques se skinuo za potrebe snimanja novog editorijala!

DUGOOČEKIVANI Jacquesov četvrti studijski album "Meni za ljubav" svjetlo će dana, na radost mnogobrojne vjerne publike, ugledati već ovoga petka, dok će ga slušatelji premijerno moći čuti već danas u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

Hrvatski The Voice i njegov kreativni tim osmislili su i zanimljivu promotivnu knjižicu koju će moći vidjeti svi oni koji nabave novi Jacquesov album. Index prvi donosi originalne fotografije koje popularnog pjevača prikazuju u pet svakodnevnih situacija, a za potrebe snimanja Jacques se nije ustručavao čak ni skinuti pred fotoobjektivom Gorana Matijašeca.

Šarenilo intenzivnih boja vrlo će brzo zasigurno postati prepoznatljiv imidž aktualnog Jacquesova projekta "Meni za ljubav" koji jedinstvenog umjetnika predstavlja u sasvim novom ruhu te na osebujan način spaja starog i novog Jacquesa.

Gala promocija jednog od najiščekivanijih glazbenih izdanja na našim prostorima održat će se sutra za uski krug suradnika, prijatelja i VIP gostiju, dok će obožavatelji album već idućeg dana moći nabaviti u jednoj od svojih četiriju omiljenih boja. Sasvim sigurno, ni u glazbenom ni u vizualnom smislu, Jacquesov novi nosač zvuka neće ostati neprimjećen.

Pročitajte više