"Jadnica" Anne: Čak ju je i redatelj molio da prestane mršavjeti

Foto: JLP

PONEKAD i zastrašujuća predanost ulozi dosad je stvorila mnoge filmske legende, a fizička transformacija mnoge je holivudske zvijezde strpala na naslovnice. Od Roberta De Nira, preko Christiana Balea, pa sve do Matthewa McConaugheyja.

Odnedavno im se pridružila i uvijek predana Anne Hathaway koja je za "Jadnike" izgubila kilograme, a neki su zaključili da je u tome pretjerala. Čak i redatelj filma Tom Hooper.

"Iskreno, otišla je predaleko i pokušao sam je odgovoriti od toga", rekao je Hooper o glumici koja je htjela što bolje utjeloviti boležljivu Fantine u najnovijem uprizorenju klasika Victora Hugoa.



"Tomu se nije svidjelo što radim, ali razumio je zašto to radim. U stvari, nikome se nije svidjelo to što radim. Do kraja snimanja, ljudi su me grlili i reagirali prilično emocionalno jer djelovala sam krhko", rekla je glumica i dodala da uopće ne žali zbog toga što je vlastito tijelo gurala do krajnjih granica.

"Vidim što za svoje uloge rade Meryl Streep, Cate Blanchett i Kate Winslet, pa i ja to želim. Budući da nisam talentirana poput njih, ono što mogu jest truditi se", zaključila je Anne.

Pročitajte više