James Franco napisao priču o tome kako je odbio seks s Lindsay Lohan

Foto: JLP

GLUMAC James Franco ne odustaje od privlačenja pozornosti.

Ovaj put za VICE je napisao kratku priču "Bungalow 89", a u njoj je glavni lik Lindsay Lohan. Iako je priča trebala biti fiktivna, mnogi vjeruju kako Franco nije propustio priliku da u nju unese autobiografske elemente.

To se da naslutiti iz detalja o karijerama fiktivnih likova u priči pa ovdje fikcija zvuči kao da Franco opisuje potpuno stvarne događaje iz svog života.

U svom stilu, najviše je vremena u priči posvetio sebi i tome kako mu je Lindsay lupala po vratima i molila ga za seks. On je, kao veliki humanitarac, to odbio i dopustio joj samo da spava pored njega.

U sve je nekako upleo i jadnog J.D. Salingera i opisivao kako je starleti čitao njegovu knjigu.

"Jednom davno jedan je tip, holivudski tip, čitao Salingera mladoj ženi koja ga nikada prije nije čitala. Ajmo tu curu nazvati Lindsay. Bila je holivudska djevojka, ali ona oštećena. Znao sam da bi joj se svidio Salinger zato što se sviđa većini mladih žena. Prošao sam prstima kroz njezinu kosu i razmišljao o toj curi koja spava na mojim prsima, našoj fiktivnoj holivudskoj curi, Lindsay. Kako će završiti? Nadam se da će joj biti bolje. Vidite, ona je slavna. Bila je slavna zato što je bila talentirana dječja glumica, a sada je slavna zato što upada u nevolje. Ona je oštećena. ", napisao je Franco u svojoj "fiktivnoj" priči.

Oni koji imaju višak slobodnog vremena i volje u cijelosti ju mogu pročitati ovdje
 

Pročitajte više