Janet Jackson ošamarila Michaelovu kći i vikala: Ti si razmažena mala kuja!



TIJEKOM utorka na imanju pokojnog glazbenika Michaela Jacksona odvijala se prava drama. Sve je počelo prije nekoliko dana kad je Michaelova majka te skrbnica njegovo troje djece tijekom ovog vikenda nestala. Iako je pronađena u Arizoni kod rođaka i najstarije kćeri Rebbie, od nestanka nije se javila svojim članovima obitelji i djeci jer joj je navodno onemogućen kontakt putem telefona, mobitela i interneta.

Skrbnica Paris, Princea i Blanketa te ujedno i skrbnica nasljedstva pokojnog pjevača već devet dana nije stupila u kontakt s djecom, a njihova teta Janet Jackson tvrdi kako je razlog to što je Katherine veoma iscrpljena i mora se oporaviti. Međutim, upravo je Janet tijekom utorka navečer organizirala dramatični susret s klincima ispred njihovog imanja. Zajedno s braćom Randyjem i Jermaineom dočekala je Paris i njenu braću te se počela svađati s njom. Zahtijevala je da se djeca maknu s posjeda, potom joj je pokušala uzeti mobitel iz ruku da bi je naposljetku ošamarila i nazvala "razmaženom malom kujom". Uznemirena Paris počela je vikati "Ovo je naša kuća! Nije to kuća obitelji Jackson! Odjebi odavde!".


Ubrzo je intervenirala i policija koja je evidentirala fizički napad između širih članova obitelji Jackson. Cijela svađa je izbila upravo oko 500 milijuna dolara vrijedne oporuke Kralja popa koji je sve ostavio svojoj djeci koja će nasljedstvom moći upravljati kad njegova majka umre.

Nažalost, braća i sestre pokojnog Kralja popa pokušavaju pobiti oporuku već tri godine tvrdeći kako je lažna da bi na taj način dobili svoj "dio kolača". Prije nego što su se upustili u pravne, ali i sumnjive radnje tražili su da se od prihoda koji još uvijek stižu u zakladu Michaela Jacksona isplati novac njihovoj djeci - za alimentaciju, međutim, to im je odbijeno.

Najstarije dijete Michaela Jacksona, 14-godišnja Paris putem Twittera pokušava privući pažnju medija jer se većina članova obitelji urotila protiv troje maloljetne djece kako bi im uzeli novac. Istinitost Parisinih tvrdnji, osim tweetova i javne svađe sa stričevima, dokazuje i snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi verbalni i fizički okršaj s tetom Janet, a snimka je puštena i na nekoliko američkih TV postaja. Tijekom srijede ujutro zabrinuta djevojčica na Twitteru je otkrila kako joj se baka nije javila već devet dana.

Katherine Jackson


Legalna skrbnica troje maloljetne djece Michaela Jacksona. Nestala na tjedan dana nakon čega je pronađena u Arizoni, ali još uvijek nije stupila u kontakt s unucima. Njeni odvjetnici tvrde kako već tri godine neki članovi obitelji kuju urotu da je odsjeku od svojih voljenih unučića.

Prince Michael, Paris i Blanket

Djeca kralja popa kojoj pripada nasljedstvo od 500 milijuna dolara. Nitko od osmero braće i sestara Michaela Jacksona nije ništa dobio oporučno.

Janet, Randy, Rebbie i Jermaine Jackson


Ovih četvero braće i sestara Kralja popa pokušava osporiti oporuku kojom im Michael nije ništa ostavio u nasljedstvo. Tvrde da je oporuka nevažeća jer na njoj piše da ju je Michael potpisao određenog datuma u New Yorku, a tog dana je, tvrde, bio u Los Angelesu. Od majke traže da od suca traži da im dopusti da ispitaju "valjanost" oporuke. Uz to sve, upravo je Rebbie ta kod koje je bila "nestala" majka.

Tito Jackson

U početku je bio uz "pobunjenu braću i sestre", ali se ubrzo povukao iz cijelog slučaja i medijske prašine te rekao kako nema nikakvu namjeru preispitivati odluke svog brata.

Marlon Jackson

Ni u jednom trenutku nije sudjelovao u pokušaju pobijanja oporuke te je otpočetka javno prozivao svoju braću i sestre zbog majčinog nestanka i njihovog ponašanja. U intervjuu za Insider poručio im je: "Doći ću do dna ovoga".

Joe, La Toya i Jackie Jackson

Otac te druge dvije sestre pokojnog Kralja popa još se nisu izjasnili u ovom slučaju.

Tito Junior

Sin Michaelovog brata Tita sudu je podnio legalne dokumente u kojima traži privremeno skrbništvo nad Michaelovo troje djece.

Trent Jackson


Nećak Joea Jacksona, Michaelov bratić stao ne na stranu Paris, Blanket i Princea Michaela. Bio je uključen u fizički obračun između klinaca i tete i stričeva, na strani klinaca.

Pročitajte više