Jennifer Lopez: Ne postoji gori osjećaj od onog kada prolazite kroz razvod

Screenshot: YouTube

"NE POSTOJI gori osjećaj od onog kada prolazite kroz razvod. Sjećam se da sam bila u garderobi kada sam pomislila dasljedećeg jutra neću biti u stanju ustati iz kreveta. To nije bila moja želja. Da se moj san ispunio, danas bi i dalje bili zajedno", kazala je u video isječku svojeg dokumentarca "Dance Again" pjevačica Jennifer Lopez.

Naime, 45-godišnja pjevačica osvrnula se na svoj razvod od pjevača Marca Anthonyja, pritom otkrivši da nikad nije osjećala tako jaku emocionalnu bol.

Dokumentarac "Dance Again" otkriva nam pjevačicu u ponešto drugačijem izdanju od onog u kojem smo je naviknuli gledati, njezin život za pozornice i onaj pod svjetlom reflektora na njenoj prvoj svjetskoj turneji.

Lopez se privatnih problema koji se tiče njezinog bivšeg supruga Marca Anthonyja nedavno dotakla i u svojoj knjizi "True Love", napisavši: Točno se sjećam trenutka kada sam shvatila da se sve promijenilo. Svi u mojoj okolini su mislili da je moj život fantastičan, ali nitko zapravo tada nije znao koliko je moj život bio loš. Moj brak se raspadao i bila sam toliko prestrašena. Znate onaj osjećaj kada bi najradije vrisnuli od boli, straha i panike. Sjećam se da sam majci tada rekla: mislim da više ne mogu biti s Marcom".

Anthony, s kojim je vezu započela 2004. godine, nedugo nakon što je prekinula s Ben Affleckom, bio je njezin treći suprug, s kojim je dobila blizance Emmu i Maxa. Razveli su se u travnju 2012. godine, prenosi People.

 

Pročitajte više