Jeste li već iskoristili svibanjski popust na Slonu?

Foto: Shutterstock

SVI KUPCI na Slon.hr-u kvalitetnu hranu za ljubimce sada mogu kupovati još povoljnije! Uz kod za 10 posto popusta koji možete doznati na ovom linku!

U ponudi Slon.hr ima preko 30 najpoznatijih robnih marki za kućne ljubimce, a ponuda se svakodnevno nadopunjava! Možete nas lajkati i na Facebooku kako ne biste propustili naše mjesečne akcije!

Odnedavno možete kupovati i Calibra hranu za pse i mačke, te Alpha Spirit - jedinstvena na tržištu, polumokra hrana za vaše pse. Također u ponudi imamo i imunoboostere za štence i mačiće.

Skupljajte žigiće

Prilikom prve kupovine suhe hrane Fish 4 Dogs od 1.5, 6 i 12 kg kupac će dobiti karton sa prvim žigom! I tako za ukupno pet kupovina nakon čega dobije vreću hrane gratis - dakle šesta kupovina istog paketa hrane je besplatna! Ako su vam potrebne dodatne informacije javite se na info@slon.hr.

Plaćati možete karticama, jednokratno ili na rate, i ne morate brinuti za sigurnost jer je sva komunikacija kriptirana, a naša trgovina u sustavu 3d SECURE zaštite (stoga za neke kartice pri ruci morate imati i token). Možete plaćati i pouzećem. Sve vaše narudžbe dostavljamo, bez obzira u kojem dijelu Hrvatske živite i to besplatno ukoliko se radi o narudžbi većoj od 200 kuna. Ako je narudžba manja od 200 kuna cijena dostave je samo 5 kuna!

Eto, to je to! Skok na Slon.hr i pogledajte ponudu hrane za pse i hrane za mačke te male životinje. Pretplatite se na newsletter kako biste bili upoznati s kodovima za popust i akcijama!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati putem maila info@slon.hr.

 

Pročitajte više