Jeste li znali da je Abraham Lincoln bio lovac na vampire?

AKO JE vjerovati taglineu nove horor komedije koja nam uskoro stiže u kina, američki predsjednik Abraham Lincoln "preko dana je bio predsjednik, a preko noći lovac", lovac na vampire.

Kao što bi iz uvoda mogli i izvući, film se zove "Abraham Lincoln: Lovac na vampire", a uz takav legendarni naslov može se raditi samo o vrhunskoj kino zabavi.

Film je snimljen prema istoimenom stripu Setha Grahame-Smitha, koji je svoju priču adaptirao u filmski scenarij i prati šesnaestog američkog predsjednika koji od djetinjstva lovi vampire. Kada je imao samo jedanaest godina, Lincoln je od oca saznao da vampiri postoje, te da su oni odgovorni za smrt njegovog djeda, ali i majke, te ga osveta i želja za pravdom gone u pohod na noćne krvopije. Benjamin Walker glumi predsjednika, a uz njega tu su još i Dominic Cooper, Anthony Mackie, Mary Elizabeth Winstead.

Redatelj Timur Bekmambetov i filmska kuća 20th Century Fox smislili su izvrstan način za promociju filma: prije svjetske premijere, glumci i ostatak filmske ekipe prikazat će ovaj potencijalni horor hit na nosaču aviona USS Abraham Lincoln. Uz prikazivanje, filmska ekipa će mornarima podijeliti cilindre i plastične očnjake, dok je izbor na njima žele li predsjednički šešir ili vampirske zube.


Provjerite novi trailer za "Abrahama Lincolna: Lovca na vampire", filma koji nudi suludu kombinaciju horora povijesne satire.

Pročitajte više