Jesu li Bruno Mars i Peppersi uspjeli nadmašiti Beyonce na Super Bowlu?

Foto: Guliver Image/Getty Images

PROŠLOGODIŠNJI Beyoncein nastup na Super Bowlu bilo je teško nadmašiti.

Osim što je bio spektakularan, svijet se još nekoliko dana nakon zabavljao montažama fotografija koje je ona pokušala ukloniti s interneta. I stoga je bilo sasvim jasno da Bruno Mars u ovogodišnjem poluvremenu najvećeg sportskog događaja u Americi neće imati lak posao.

Mars je izveo pjesme "Locked Out of Heaven", "Treasure", "Runaway Baby" i "Just the Way You Are", a njegovi "gosti" Red Hot Chili Peppers 80.000 gledatelja razveselili su hitom iz 1991. godine "Give it Away". Uoči početka utakmice na rasporedu je bio domoljubni repertoar. Hip-hop glazbenica i filmska glumica Queen Latifah otpjevala je najpoznatiju američku budnicu "America, the Beautiful", a nakon toga operna diva sopranistica Renee Fleming izvela je nacionalnu himnu uz pratnju simfonijskog orkestra New Jerseyja i zbora američke vojske.

A što se tiče uspješnosti izvedbe, američki mediji su podijeljeni: neki tvrde da je u pitanju bio spektakl, dok oni "odvažniji" ipak ističu da niti jedan dio nastupa nije uspio zasjeniti prošlogodišnji Beyoncein nastup. A kako je to sve izgledalo provjerite sami.

Pročitajte više