Jeziva pojava u plaštu prestravila mještane (priča se i da okolo ostavlja sirovo meso)

Foto: Twitter

POLICIJA u Sjevernoj Karolini istražuje prijave građana o čudnoj pojavi zaogrnutoj plaštom koja se pojavljuje u blizini jednog kompleksa zgrada. Postoji mogućnost i da na lokalnom igralištu ostavlja sirovo meso.

Uz fotografije koje se objavljuju na društvenim mrežama tvrdi se da je uočena u stambenom kompleksu u Gastoniji.

"Ne znamo je li to netko od naših stanara tko se odlučio odjenuti na zanimljiv način ili netko tko ne živi ovdje", kazao je direktor tvrtke koja vodi stambeni kompleks za Gaston Gazette.


Iz policije su kazali da je možda u pitanju neka vrsta podvale, a da su fotke možda snimljene negdje drugdje.

"To je moglo doći od bilo kuda. Još ne znamo je li u pitanju neka podvala koju je netko smislio", kazala je glasnogovornica policije Donna Lahser za WBTV.

Ipak, jeziva pojava uspjela je uplašiti stanare. Jedna je gospođa kazala da se boji za sigurnost svoje kćeri. "Vidim da je jednostavno se s time šaliti, ali ovo je ozbiljno", kazala je Brooke Conrad čije dvorište gleda na šumu koja je uz kompleks. "Živimo u svijetu u kojem ne znaš što se događa i ne poznaješ ljude", dodala je.

Gazette je izvijestio i da su ljudi u komentarima pisali da je osoba s plaštom ostavila vrećicu sa sirovim mesom koja je pronađena te potom i uklonjena, ali policija nije našla dokaze da poveže ta dva slučaja.

Facebookers are talking about seeing this person in Hudson Woods Sunday. Did you actually see the cloaked person who reportedly dropped raw meat on or near the playground?

Posted by The Gaston Gazette on Monday, August 17, 2015

Pročitajte više