Joan Rivers i Michael Jackson umrli su zbog istog lijeka?

Foto: Shutterstock
 
UZROK smrti Joan Rivers je zatajenje srca do kojega je došlo nakon što je podvrgnuta anesteziji radi operacije grla. Operacija je trebala biti rutinska, no završila je tragično. 
 
Stoga Zavod za zdravstvo države New York sada provodi istragu na klinici na kojoj je Rivers operirana, a u javnost su izašle tvrdnje da su popularnoj komičarki i voditeljici dali isti koktel lijekova od kojeg je umro i Michael Jackson prije pet godina.
 
"Joan je dobila potrebno medicinsko odobrenje prije operativnog zahvata, uključujući i odobrenje svog kardiologa da može na operaciju. Bila je u odličnom zdravstvenom stanju unatoč godinama i plastičnim operacijama kojima se podvrgla, stoga nije bilo nikakvih medicinskih indikacija da pri operaciji dođe do komplikacija do kakvih je došlo. To je trebao biti rutinski zahvat nakon kojega se Joan trebala sat, dva oporavljati i potom biti puštena na kućnu njegu"; rekao je neimenovani izvor za Radar On Line. 
 
Joanina kći Melissa tvrdi da je njena majka trebala biti operirana u bolnici, a ne na klinici, jer klinika nije imala, kako ona tvrdi, potrebnu opremu predviđenu za ovakve komplikacije. No, čini se da je Rivers bila čvrsta u svojoj odluci.
 
"Joan je vjerovala svojim doktorima i nije dvojila oko odluke da bude operirana na klinici Yorkville", otkrio je neimenovani izvor.
 
Podsjećamo, Joan Rivers preminula je jučer u 82. godini života.

Pročitajte više