Joe Šimunić sretno je zaljubljen u Christinu Marie Koloper



NOGOMETAŠ Josip Joe Šimunić proteklog tjedna snimljen je sa svojom djevojkom Christinom Marie Koloper. Naime, Josip koji se doselio u Hrvatsku iz Australije kako bi igrao za Dinamo te Christina koja je odrasla i školovala se u Kanadi te danas radi kao menadžerica u jednoj tvrtki, već neko vrijeme i žive zajedno, piše časopis Story. Njihovi bliski prijatelji tvrde kako ih ne bi čudilo da se uskoro i vjenčaju jer su jako povezani.

Josip ni ovaj put za medije nije ništa htio komentirati o svom ljubavnom životu te je dodao kako to ne želi činiti zbog nje.

Christinini roditelji su, baš kao i Josipovi, porijeklom Hrvati, piše Story. Ipak, Šimunić po završetku nogometne karijere ne planira ostati u Lijepoj našoj već ima san vratiti se u Australiju i otvoriti nogometnu akademiju. Također, planira živjeti na relaciji Canberra-Zagreb-Fojnica. Joe, je, naime, dijete Hrvata iz Bosne i Hercegovine koji su u Australiju otišli prije nego se on rodio.

Podsjetimo, Šimunić se 2010. godine trebao oženiti s tadašnjom djevojkom Marijom Perković koju je upoznao dok je igrao za Hoffenheim i živio u Berlinu. Par je svadbu otkazao kratko prije ceremonije, a razlozi prekida nikad nisu otkriveni. Bili su zajedno šest godina.

Pročitajte više