Još jedna rupa u tlu uznemirila javnost

Screenshot: YouTube

"MISTERIOZNE" rupe koje se neočekivano otvaraju u tlu ne prestaju uznemiravati stanovnike raznih dijelova planete.

Ovaj put umalo je nastradala obitelj Doris Jenkins u gradu u Pennsylvaniji. Upravo se u njihovom kućnom prilazu otvorila još jedna rupa u zemlji, a Doris ju je primijetila u trenutku kad je izašla iz kuće prošetati psa.

"Zašla sam za ugao kuće i vidjela da se nešto čudno događa! Automobil moje kćeri je bio tamo. Probudila sam je da makne auto", ispričala je Doris koja je sa svojom kćeri Ingom i unukom Claudijom bila prisiljena evakuirati: "Nisam mislila da će ovo biti način da provedem nedjelju poslijepodne. Prilično je uznemirujuće vidjeti kako vam dio dvorišta propada u rupu", ispričala je, prenosi NBC10.

Posljednjih nekoliko dana u susjedstvu se odvijaju radovi na kanalizaciji, ali nije utvrđeno jesu oni uzrokovali urušavanje tla ili su upravo kanalizacijske cijevi zaslužne za još jednu rupu koja je uznemirila javnost.

U ponedjeljak je utvrđeno da rupa širine devet i dubine četiri i pol metra nije naštetila kući i da se obitelj može vratiti u svoj dom jer opasnost od daljnjeg urušavanja ne postoji.

Pročitajte više