Još malo novosti: Facebook uvodi opciju "reply"

Foto: Facebook

OVOG je ponedjeljka Facebook objavio da uvodi novu opciju za korisnike stranica, odnosno Pageova i vlasnike popularnih profila: odsad ćete moći direktno odgovarati na pojedine komentare koje vam ostavljaju "sljedbenici" na vašim stranicama.

Nakon nekoliko mjeseci testiranja iz Facebooka tvrde da će ovo olakšati snalaženje u komentarima i dugim "razgovorima" koje neki vole voditi putem ove društvene mreže, s obzirom na to da ćete sad moći odgovoriti izravno na nečiji komentar čak i ako vam se u međuvremenu netko "uplete" u komunikaciju. Odgovori će, naravno, biti objavljeni odmah ispod originalnih objava, prenosi Mashable.

Također, Facebook priprema i opciju sličnu onoj na YouTubeu: na vrhu objava pojavljivat će se najpopularniji komentari, što bi od velike pomoći trebalo biti stranicama s puno sljedbenika.

Zasad će odgovori na komentare, odnosno opcija "reply" biti aktivirani stranicama s više od 10.000 sljedbenika, a svima ostalima bit će dostupna do 10. lipnja. Zasad je aktivna samo na računalima, ne i putem aplikacija, na smartphoneovima i drugim gadgetima.


 

Pročitajte više