Kako do pažnje lijepih žena? Podmićivanjem, jer su one kao psi!

Screenshot: YouTube

LJUBAV uz pomoć tehnologije može biti dobra stvar, ali ne kad je u pitanju nova mobilna aplikacija nazvana Carrot Dating.

Ustvari, sve je stvar vlastite perspektive i načina na koji želite graditi svoj budući odnos s partnerom. A ova vam aplikacija predlaže da ga - podmitite. Neki bi rekli da se druženje u zamjenu za dar ili novac ne naziva veza niti spoj već sasvim drukčije, ali autor aplikacije Brandon Wade ne misli tako.

"Kad sam bio mlađi, shvatio sam da šmokljanski osmijeh i dobra osobnost nisu dovoljni da privuku lijepe žene. Odbijanje nije bilo samo sramotno, bilo je i bolno. I onda sam shvatio da žene vole darove, kao psi poslastice. I baš kao što neprijateljski nastrojen pas ne bi odbio ukusnu poslasticu, svaka žena može biti podmićena da pristane prvi spoj", kazao je, prenosi Jezebel.

"Tko kaže da dobri dečki ne trebaju dobiti priliku? Carrot Dating vraća romantiku u spojeve ohrabrujući muškarce da nikad na njih ne dolaze praznih ruku. A zauzvrat, žene će uvijek dati priliku dobrom tipu", tvrdi Wade.

Pročitajte više