Kako improvizirati na ispitu za kojeg niste učili? Ovako sigurno ne

Foto: Reddit

ŠTO učiniti na pismenom ispitu za koji niste učili?

Konkretan i točan odgovor na to ne znamo, no nudimo vam jednu varijantu koja se pokazala u potpunosti neuspješna i to isključivo zbog snalažljivosti i domišljatosti profesora.

Na Redditu se pojavila fotografija jedne stranice pismenog ispita iz biologije koju je objavio korisnik pod pseudonimom Dross09 uz popratni tekst: "Upitali smo svog profesora iz biologije koji je nasmješniji odgovor na ispitno pitanje s kojim se ikad susreo".

Ispitno je pitanje bilo sljedeće: "Objasni kako atom dušika u gornjoj atmosferi može biti koristan arheolozima koji pokušavaju odrediti starost kosti", a uslijedio je ovaj odgovor:

"Moram biti iskren prema vama. Nisam to naučio prošle noći niti sam pratio na predavanju jučer. Ne zanima me to. Meni se znanost uopće ne sviđa. Ali mi se sviđate vi i ne želim da ovo uništi naše prijateljstvo. Budući da ne znam odgovor na ovo, imam pitanje za vas. Počeo sam se dopisivati s djevojkom, znam da joj se sviđam, no ne znam kako započeti razgovor. Imate li vi možda kakvu ideju? To je sve od mene zasad, gospodine J., ali ostat ćemo u kontaktu".

Profesor se očito nije dao smesti stoga je svom učeniku ponudio odgovor kakav ovaj sigurno nije očekivao.

"Impresioniraj je govoreći o tome kako atmosferski dušik može postarati razne predmete. Meni upali svaki put".

Pročitajte više