Ken u ljudskom obliku sad je savjetnik za plastične operacije: Pogledajte kako je prije izgledao

Screenshot: Huffington Post

JUSTINA JEDLICU svijet je upoznao kao Kena u ljudskom obliku prošle godine, a internetska je senzacija bio i njegov susret s ljudskom Barbie Valerijom Lukyanovom.

U vrijeme kad je sa svojom pričom odlučio izaći u javnost Jedlica, koji se trenutno predstavlja kao savjetnik za plastične operacije, je već bio napravio 90 zahvata na svom tijelu, a sad se ta brojka popela na 128. U razgovoru za Huffington Post pojasnio je ponešto o svojoj opsesiji: kako bi napravio sve što je potrebno da popravi "nedostatke" na sebi. Na pitanje odakle mu novac  u dobi od 18 godina, kad je počeo s operacijama, odgovorio je: "To je nešto što mi je oduvijek bilo važno, a znao sam štediti. Nisam radio puno toga što su radili moji prijatelji. Oni su željeli kupovati automobile, kućna kina i odjeću, a mene su privlačile operacije".

Osim toga dodao je i da je, kao muškarac, naišao na dodatne prepreke u postizanju željena izgleda: "Bilo je teško pridobiti liječnike budući da sam bio mladi muškarac koji je tražio nešto što je pomalo ženskasto i malo previše stilizirano. Mislim da je društveno prihvatljivije da žena ode na plastičnu operaciju". Na kraju se i skinuo da bi pokazao kako izgledaju njegovi umjetni mišići.

Ostatak razgovora provjerite u videu.
 

Pročitajte više