Kiss nastavlja "obračun" s pop pjevačicama: Madonni nije mjesto u R´n´R Hall Of Fame



SAMO nekoliko dana nakon što je izvrijeđao Rihannu i njenu glazbu, Gene Simmons iz grupe Kiss okomio se i na Madonnu te Deborah Harry iz grupe Blondie. Tijekom jednog intervjua izjavio je kako pjevačicama nije mjesto u Rock 'n' Roll Hall Of Fame te je to sve nazvao jednom velikom šalom. Dodao je kako su dečki iz benda razmišljali kako riješiti taj"problem" te došli do rješenja: "Razmišljali smo o tome i odgovor je sasvim jednostavan, kupit ćemo Hall Of Fame i otpustiti sve koji rade tamo".

"Ozbiljno smatram da je uvreda da Madonna i Blondie uđu u nešto što se zove Rock 'n' Roll Hall Of Fame. Tko jebeno zna koji će drugi disco izvođači još doći tu? One bi trebale biti u Dance Hall Of Fame, jer je to što one rade, plešu", izjavio je Gene, a s njim se složio i gitarist benda Paul Stanley koji je izjavio: "Rock 'n' Roll Hall Of Fame dosegao je točku kada mora grebati da nađe izvođače koje bi mogli uvesti svake sljedeće godine".

U travnju će u Rock 'n' Roll Hall Of Fame ući Madonna, Blondie, Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys, Pete Seeger, Patti Smith te Guns N' Roses.

Pročitajte više