Klupske zvijezde Mansion i RNB Confusion vraćaju se u grad

Foto: Press

S PRVIM danima proljeća klub Mansion se budi i poput gusjenice pretvara u plavog leptira te najavljuje uzbudljivu treću klupsku sezonu na zagrebačkom moru. Novo glazbeno putovanje od ovog će proljeća pružiti i nova osvježenja u programu, a svoja će vrata otvoriti 20. ožujka 2013. uz jedan od najomiljenijih i najdugovječnijih klupskih programa RNB Confusion koji se predstavlja s novim sadržajima.

Nakon 11 klupskih sezona, ekipa RNB Confusion-a ulazi u svoju desetu godinu postojanja te s time slovi za jedan od najdugovječnijih klupskih brandova uopće u regiji. Sa preko 600 uspješno organiziranih partyija, događaja i festivala iza sebe sa velikim ponosom i entuzijazmom najavljuje novu sezonu 2013 koju smo simbolično nazvali 10 YEARS CELEBRATION SEASON 2013.



Odmah najavljujemo da ćemo ovu sezonu programa fokusirati isključivo na osvježenju pomalo učmale i uspavane urbane klupske scene koja je sa gospodarskom krizom ušla u depresiju. Potrudit ćemo Vas izvaditi iz tog sveopćeg sivila onim što najbolje znamo raditi, a to je proizvodnja zabave. Vaš hormon sreće "serotonin" pobuditi ćemo odličnim domaćim i stranim gostovanjima, neobičnim tematskim večerima popraćenim kostimima, scenografijom i uređenjem, plesnim nastupima, "shoes off" akcijama na barovima, plesnim DJ mixevima...


Nakon novogodišnjeg mega tuluma u Hypo Centru, ekipa RNB Confusion-a najavljuje novo turbo uzbuđenje te zakazuje veliko otvorenje partyijanja "srijedom" uz RNB Confusion u klubu Mansion. Novitet na klupskoj sceni svakako će biti novi koncept programa koji će predstaviti tjedne rezidencije srijedom na RNB Confusion-u pa će tako svi ovisnici plesom jednom mjesečno moći uživati u "plesnoj srijedi", "dj srijedi", "tematskoj srijedi" i "MINI LIVE! srijedi"...



U srijedu 20. ožujka zaboravite na sve dogovore jer samo je jedno mjesto u gradu u kojeg će sve oči grada biti uprijete tu večer!

Klub Mansion & RNB Confusion Vas pozivaju na veliko otvorenje sezone 2013 s početkom u 22:30h.

 I ne zaboravite da vikendi u Zagrebu počinju srijedom uz RNB Confusion!

Pročitajte više