"Koja ti je omiljena droga?", pita Oprah: "Alkohol", odgovara Lohan

Foto: Instagram

SAMO četiri dana nakon završetka rehabilitacije, Lindsay Lohan je s Oprah odradla svoj naiskreniji intervju dosad.

U narančastoj haljini i kosom svezanom u rep, Lindsay je emotivno i sa suzama u očima odgovarala na pitanja koja joj je Oprah postavljala. Iako je poznata voditeljica prema glumici bila prilično blaga, Lindsay je otkrila podosta o svojoj intimi, piše Hollywood Life.

Dosad je prošla mnogo problema, od rastavljenih roditelja do teške ovisnosti o alkoholu, ali čini se kako je sada na pravom putu prema ozdravljenju; svakako izgleda i zvuči bolje no što smo navikli proteklih nekoliko godina.

Veoma joj je žao što je s vremenom postala jedna od onih mladih zvijezda koje zbog izobilja koje im se nudi rano završe na krivom putu, no odlučna je i želi to ispraviti.



U jednom je trenutku priznala kako je, zbog toga što je bila okružena kaosom, htjela ići u zatvor. Priznala je i konzumaciju kokaina, no navodno ga nije voljela već joj je samo pomogao da pije više. "Nisam ga uzela više od deset do 15 puta. Bila sam prestravljena i osjećala se poniženo. Nikad se sljedeći mi dan nikad nije bilo dobro, ali je pomoglo da više pijem", iskreno je nastavila Lohan.

"Ovako se već dugo nisam osjećala. Ponovo sam potpuna i želim da tako ostane, a voljna sam učiniti sve što je potrebno. Stvarno želim glumiti opet, to me hrani", dodala je.

Pročitajte više