Kolege i prijatelji na Twitteru se oprostili od Philipa Seymoura Hoffmana

Foto: JLP/Twitter

STRANI mediji javljaju kako je glumac Philip Seymour Hoffman pronađen mrtav u svom stanu u New Yorku.

Još uvijek nisu poznati svi detalji o smrti 46-godišnjeg glumca, a policija je izjavila kako je pokrenuta istraga. Iako uzrok smrti nije potvrđen, izvor iz policije tvrdi kako se sumnja na predoziranje drogom.

Vijest je šokirala njegove brojne kolege i prijatelje koji su na Twitteru izrazili žaljenje i sućut njegovoj obitelji.

Glumac Tom Hiddlestone napisao je: "Philip Seymour Hoffman. Ovo je tako neizdrživo tužno", a komičar Steve Martin napisao je: "Šokirala me vijest o njegovoj smrti. Ako ste propustili njegovu ulogu Willyja Lomana, propustili ste Willyja Lomana za sva vremena".

Jim Carrey oprostio se od Hoffmana napisavši: "Dragi Philip, uistinu predivna duša. Za najosjetljivije među nama, buka može biti previše", a redatelj Kevin Smith prisjetio se kako je Hoffmana prvi puta zapazio u filmu "Miris žene".

Albert Brooks nazvao ga je jednim od najboljih glumaca generacije, a komičar Ricky Gervais dodao je i kako je riječ o duhovitom i izrazito skromnom glumcu.

Joel McHale i Casper Van Dien složili su se kako su droge odnijele živote velikog broja neupitnih talenata.

Justin Timberlake napisao je: "Upravo sam čuo vijest o smrti. Strašno. Kako nevjerojatno talentirani glumac. RIP", a Sean Astin objavio je zajedničku fotografiju s Hoffmanom.

Voditeljica Ellen DeGeneres izrazila je sućut obitelji, a komičar Garry Shandling bio je kratak: "Sranje".

Pročitajte više