"Kristen Stewart nije imala seksualnu vezu s Rupertom Sandersom!"



KRISTEN STEWART glavna je tema stranih medija. Nakon afere sa svojim oženjenim redateljem, raspala joj se dugogodišnja veza s kolegom Robertom Pattinsonom. Glumac se nedavno iselio iz njihovog zajedničkog doma u Los Angelesu, ne mareći previše za Kristeninu javnu ispriku zbog nevjere. A nevoljama glumice ne nazire se kraj. S Robertom je posvojila psa Beara, a sada ga Robert želi za sebe. No, Kristen neće tako lako odustati od psa kojem je spasila život.

"Nakon što je Rob preselio stvari iz njihovog stana u Los Angelesu, rekao je Kristen da želi Beara. To joj je slomilo srce, zajedno su posvojili Beara, i uvijek ga je smatrala njihovom bebicom. Roba su strašno povrijedili njezini postupci i želi da mu pas pomogne da preboli situaciju. Ona želi zajedničko skrbništvo i neće tako lako odustati" izjavio je njezin prijatelj za Radar Online. Rob i Kristen trenutno je pričaju. Glumac se želi sresti s redateljem Rupertom Sandersom, s kojim je Kristen imala aferu, a koji je ovih dana viđen s vjenčanim prstenom na ruci. Rob i Kristen družili su se s Liberty Ross i Rupertom Sandersom tijekom snimanja filma.

Rijetko tko opravdava i brani Kristen pa je to učinio njezin prijatelj Giovanni Agnelli, redatelj s kojim je nedavno surađivala. Na Twitteru je objavio statuse koji idu u prilog mladoj glumici. "Reći ću odmah sada ono što manipulativni mediji ne govore. Kristen Stewart nije imala seksualnu vezu s Rupertom Sandersom. Nisu imali aferu na setu. Prestanite objavljivati laži. Ona je kao moja mala sestra. Kad neki vaš prijatelj istinski pati, biste li zamolili okrutne ljude da prestanu s maltretiranjem?", zapitao se za kraj Agnelli.

Pročitajte više