Kristen Stewart sve priznala: Roba volim najviše na svijetu i tako mi je žao

NAKON što je američki časopis Us Weekly objavio fotografije na kojima je vidljivo da 22-godišnja glumica Kristen Stewart vara svog 26-godišnjeg dečka Roberta Pattinsona s dvostruko starijim redateljem Rupertom Sandersom, ona je odlučila sve priznati i zatražiti oprost preko medija.

U službenoj izjavi glumica je objavila: "Istinski mi je žao zbog boli i sramote koju sam nanijela svojim bližnjima i svima na koje je ovo utjecalo. Ova indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem najviše od svih, Roba. Volim ga, volim ga i tako mi je žao". Stewart i Pattinson svoju su vezu u medijima priznali 2010. godine.

Rupert Sanders (41) u braku je sedam godina s manekenkom Liberty Ross s kojom ima dvoje djece u dobi od sedam i pet godina, a i on je odlučio javno se ispričati: "Potresen sam boli koju sam nanio svojoj obitelji. Moja prekrasna supruga i božanstvena djeca sve su što imam na ovom svijetu. Volim ih svim srcem. Molim se da uspijemo ovo zajedno prebroditi", izjavio je za People.

Kristen i Rupert zbližili su se na snimanju filma "Snow White And The Huntsman", a u ljubavnom zagrljaju snimljeni su prošlog utorka s tim da su fotografije para već "procurile" na poznatom tračerskom blogu.

Pročitajte više